Bejelentés


Mandura


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Nem hivatalos Mandura oldal. A weblap csupán tájékoztató jellegű információkat nyújt.


Kis emberek NAGY ÜZLETE, avagy végre egy olyan rendszer, amelyben BÁRKI sikeres lehet!


Globális vállalkozás - határtalan lehetőség - kiváló termékek - megfizethető ár - egyedülálló marketing - zseniális javadalmazási szisztéma - hihetetlen sebességű bővülés - napi több száz új tag


EZ A MANDURA


a világ leggyorsabban épülő, első lineáris network marketing hálózata!


Egyidejű piacnyitás 29 országban!


Az amerikai Mandura Corporate 2010-ben nemzetközi terjeszkedésbe kezd!


Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia,Luxemburg, Magyarország, Málta, 
Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia,
Új-Zéland


A lehetőség futótűzként terjed szerte a világon!


Jelenleg előregisztráció folyik. A bővülés sebessége szédítő: a létszám szó szerint percről percre rohamosan növekszik!


Naponta több százan regisztrálnak!


Mindez a Mandura forradalmian új üzleti modelljének köszönhető: a rendszerben csupán egyetlen, országhatárok nélküli, szét nem ágazó, végtelen hosszú értékesítési vonal létezik!


 


Az újonnan regisztrálók csak a korábban csatlakozók mögött tudnak elhelyezkedni, függetlenül attól, hogy ki volt az ajánló személy!


Mire egy új tag végighalad a regisztrációs folyamaton és belép a privát webirodájába, akár már 4-5 fő is következhet utána! A csatlakozást követő napon pedig már több százan is lehetnek a vonalon!


A konkurencia csak ámul... 


Saját valós példa:


Csoportlétszám a regisztráció után 10 perc elteltével: 5 főCsoportlétszám a regisztráció után 24 óra elteltével: 207 főCsoportlétszám a regisztráció után 48 óra elteltével: 405 fő


 


A létszám azóta is megállás nélkül növekszik!


Az értékesítési vonalon 150 nap után pillanatnyilag 58.995 fő található!


Vajon mennyien lesznek 1 év múlva...


Javaslom, most azonnal regisztrálj! A weboldalt ráérsz a későbbiekben is áttanulmányozni! A regisztrációs linkhez görgesd picit lejebb az oldalt!


Csatlakozz még ma - holnapra már több százan fognak utánad következni az értékesítési vonalon, ezt garantálom!


A téged követő csoport által generált hatalmas forgalomból pedig részesedni lehet!


Hogyan? Tekintsd meg a Marketing terv menüpontot!


Jó időben, jó helyen = siker!


A Mandura-nál erre most minden esély megvan, hiszen a vállalkozás alig pár hete kezdte meg a terjeszkedést!


Egy gyors, határozott döntéssel megalapozható a jövő anyagi biztonsága!


A regisztráció ingyenes, nincs csatlakozási díj, nincs értékesítési kötelezettség, nincs kockázat! Csupán a cég által gyártott és forgalmazott terméket kell saját részre megvásárolni.


A vállalkozás elsősorban fogyasztókat keres, hiszen az mlm hálózat szinte "magától" épül! 


Mit forgalmaz a Mandura?


A palettán két termék található: egy literes kiszerelésű, a világ több pontjáról származó, különféle egzotikus gyümölcsökből (durian, mangosteen, acai, blueberry) készült, magas ásvány, vitamin, tápanyag és antioxidáns tartalmú, energizáló, közérzetjavító, egészségvédő ital, és egy speciális, új generációs zsírégető, karcsúsító tabletta.


A készítmények kiválóak és az áltagemberek számára is megfizethetőek, az amerikai piacon nagyon kedvező fogadtatásban részesültek.
Bárhol a világon, ha valaki megvásárol egy terméket, akkor a Mandura Misszió keretében éhező gyermekek étkeztetéséről is gondoskodik, mert a vállalat a bevételeinek egy részét karitatív célokra fordítja!Bővebb információ a készítményekről a Termékek és árak menüpontban.


Egészség és egzisztencia.


Paul Zane Pilzer közgazdász és trendkutató szerint az az üzletág, amelyben ez a két összetevő megtalálható, az robbanásszerű fejldődésre számíthat az elkövetkező években!


"2010-re a wellness iparág eléri az 1000 milliárd dollárt! Megelőz majd minden más iparágat a látóhatáron, az internetet és a tőzsdét is beleértve!"


Ebből a hatalmas üzletből most Te is részesedhetsz!


A Mandura-val semmit sem lehet veszíteni, de nagyon sokat lehet nyerni! Nincs vesztegetni való idő! Minden perc számít! Minél hamarabb csatlakozik valaki, annál korábban kezd alatta töltődni a nemzetközi rendszer!


________________________________________


- INGYENES ELŐREGISZTRÁCIÓ INDÍTÁSÁHOZ KATT IDE! - 


________________________________________


A regisztráció angol nyelvű. Magyar útmutató a Regisztrációs segédlet menüpontban található, amely részletesen bemutatja, hogyan és mit kell tenni. A folyamat csupán pár pecig tart.


A regisztráció után minden tag saját webirodát kap (Mandura Back Office), amelyben nyomon tudja követni a csoportja bővülését (az értékesítési vonal azonnal növekedni kezd!), a termékrendeléseket, a jutalékokat.


Lásd Webiroda alapismeretek.


A vállalkozás számtalan marketingeszközzel is  támogatja a munkát.


 Minden újonnan csatlakozónak kb. egy hónapja van eldönteni, hogy az időközben megszerzett információk birtokában milyen szinten akar részt venni az üzletben: szimpla fogyasztóként, vagy hálózatépítőként.


A hivatalos piacnyitás várható dátuma: 2010 július vége, augusztus közepe.


(A pontos időpont még nem ismert.)


A lehetőség továbbajánlásával mi magunk is hatással lehetünk a vonal bővülésére! Minél több direkt, indirekt regisztráltunk van (rokon, barát, családtag,munkatárs, stb.) egyrészt annál nagyobb forgalom generálódik a rendszerben, másrészt egyre magasabb karrierszintet érünk el, ezáltal pedig a bevételünk is sokkal több lesz!


A zseniális elszámolási szisztémának köszönhetően ebben az üzletben rövid idő alatt (pár nap, vagy néhány hét) rendkívül magas szintre lehet feljutni!


Más mlm cégekben ehhez hosszú hónapok vagy évek kellenek! 


Még több részletet találsz a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, vagy a cég magyarországi információs oldalán:


http://www.mandurainfo.net/


A fenti weboldalon számos leírást, magyarázatot, videót találsz, amelyek nagy segítséget jelentenek az üzletépítésben! Fontos! A lap csak tájékoztatást nyújt, regisztrációt, termékrendelést nem tudsz róla kezdeményezni! Ehhez kérlek, térj vissza erre az oldalra!


Érdemes meglátogatni a vállalkozás központi honlapját is:


http://www.manduracorporate.com


Ha nem beszéled a nyelvet, akkor használd a Google fordítóprogramját:


http://translate.google.hu


Amennyiben megtisztelsz a bizalmaddal és rajtam keresztül regisztrálsz, úgy a honlapon olvasható összes anyagot szabadon felhasználhatod új tagok toborzására!


Jó munkát és nagyon sok sikert!


Sümegi Tamás


Bővebb információ, regisztrációs segítség:


06-20-920-8596


sumegitamas@freemail.hu


Ui.: Kedves Látogató! Mire ezt az oldalt végigolvastad, már tucatnyian csatlakoztak a Mandura-hoz!


Csak még nem mögéd...

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!